Spring naar inhoud

NIEUWS

Doofblinden Kamp gaat niet door

Sinds een paar weken weten we dat ons Doofblinden Kamp niet doorgaat komende zomer. Met veel enthousiasme werkten we de afgelopen maanden hard om het kamp door te laten gaan. We hadden er echt zin in! Want we willen graag een goed kamp organiseren dat leerzaam en fijn is voor iedereen. Zoals het kamp in ...lees verder "Doofblinden Kamp gaat niet door"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Doofblinden Kamp gaat niet door

Doofblinde artiesten december 2018 theater

In Touch Een bijzonder toneelstuk met professionele doofblinde en niet-gehandicapte acteurs samen op een podium. Dit spel is gebaseerd op de levensverhalen van echte mensen. U krijg een unieke kans om hierbij te ondervinden: Hoe leef jij in stilte en duisternis?

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Doofblinde artiesten december 2018 theater

Hoera! Nieuwtje van Doofblinden Kamp

Hoera! Het Doofblinden Kamp komt er weer aan ! Doofblinden Kamp 2019 LET OP: DAT IS IN 2019! Waar: Bij groepsaccommodatie Nieuw-Allardsoog in Bakkeveen. Voor doofblinde deelnemers:  Wanneer: Maandag 22 juli tot vrijdag 26 juli 2019. Noteer het in je agenda en deel deze data met je vrienden, kennissen en familie die betrokken zijn als ...lees verder "Hoera! Nieuwtje van Doofblinden Kamp"

Posted in DoofBlinden Kamp, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Hoera! Nieuwtje van Doofblinden Kamp

World Federation of the Deafblind (WFDB) 2018

Verleden tijd hebben wij veel over World Federation of the Deafblind gehoord. In januari hebben Michel en Marjolein zich bij WFDB aangemeld. Op 22 juni tot 28 juni verblijven bij WFDB in Benidorm. Dat gaan we dagelijks een verschillende activiteiten van workshops en lezingen te volgen, ook met andere mensen uit hele wereld contact over ...lees verder "World Federation of the Deafblind (WFDB) 2018"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor World Federation of the Deafblind (WFDB) 2018

Donatie Zwem 4 daagse DB Kamp

Kom allen zwemmen bij de zwem4daagse bij zwembad “de Fakkel” in Ridderkerk! Zij steunen dit jaar DBCX voor het Doofblinden Kamp Mede dankzij het initiatief van de vader van één van onze bestuursleden van DBCX, heeft hij onze stichting en het DoofBlinden kamp onder de aandacht gebracht bij zwembad ‘De Fakkel’, en is ‘De Fakkel’ enthousiast ...lees verder "Donatie Zwem 4 daagse DB Kamp"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Donatie Zwem 4 daagse DB Kamp

Nieuwtjes binnen Stichting DBCX

Nieuwtjes: Er is jaarverslag 2017 op website geplaatst bij menu "ANBI". Klik hier, leesplezier ermee! Er is een inspiratie verslag over Doofblinden Kamp 2017, leesplezier en geniet ervan! Klik hier Verrassende nieuws: Zwembad “De Fakkel’ organiseert en werft een donaties voor Doofblinden Kamp onder Stichting DBCX. Wil je mee zwemmen of en met 2 doofblinde ...lees verder "Nieuwtjes binnen Stichting DBCX"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwtjes binnen Stichting DBCX

Nieuws en woord van dank

Nieuws Het bestuur van DBCX heeft sinds november 2014 de stichting opgericht, tot nu zijn er veel doelen bereikt en hebben we veel geleerd binnen de stichting. Tevens werden er enkele werkgroepen opgezet en projecten uitgevoerd. Nu we enkele jaren bezig zijn

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws en woord van dank

Geslaagd Doofblinden Kamp 2017

Training en openingswoord Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus heeft het Tactiele Communicatie Trainingen (TCT) Team een training aan 46 vrijwilligers gegeven. TCT Team heeft hier ook de nieuwe naam voor bekend gemaakt: 'Doofblinden Assistenten' (DBA) worden zij vanaf nu genoemd. Het was een leerzame training voor de DBA, met zowel theorie als praktijkoefeningen. ...lees verder "Geslaagd Doofblinden Kamp 2017"

Posted in DoofBlinden Kamp, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Geslaagd Doofblinden Kamp 2017

Doofblinden Kamp 2017

Doofblinden Kamp 2017, in Bakkeveen, bij Nieuw-Allardsoog (groepsaccommodatie) Het is bijna zover, het Doofblinden kamp gaat van start op maandag 7 augustus en loopt tot vrijdag 11 augustus 2017. Wij zijn meer dan een jaar lang bezig geweest met de voorbereidingen voor het kamp. De planning voor activiteiten, fondsen werven, social media berichten aan vrijwilligers ...lees verder "Doofblinden Kamp 2017"

Posted in DoofBlinden Kamp, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Doofblinden Kamp 2017

Verslag: Excursie SAIL 2015

Excursie Verslag – SAIL 2015 Tijd: 10:30 – 20:00 uur Wanneer: Donderdag, 20 augustus 2015 Aanwezig: 6 doofblinden, 2 begeleiders, 1 tolk en 1 doofblinde organisator Er gingen 6 doofblinde mensen met 2 vrijwilligers, 1 centrale tolk en Marjolein Pruis als organisator met een boot van Nicoline Schwippert mee. Zij had gratis een rondvaart aan ...lees verder "Verslag: Excursie SAIL 2015"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Verslag: Excursie SAIL 2015
Accessibility