Spring naar inhoud

NIEUWS

Zomerstop juli en augustus

In juli en augustus hebben we een zomerstop. Vanaf 1 september zijn we weer bereikbaar. Onze wens: geniet vooral van het mooie weer. En als het dan een keertje wat minder is: morgen is er weer een dag, met weer nieuw weer! Zomaar, voor niets!Mooie zomer, Bert, Cathy, Ekrem, Frank, Franka, Hilda, Ivan, Johan G., ...lees verder "Zomerstop juli en augustus"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Zomerstop juli en augustus

Deafblind Awareness Week: maak kennis met Cathy!

Op de laatste dag van deze week stellen we graag Cathy voor. Cathy is een aantal weken geleden afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan Avans Hogeschool. Zij is trots dat zij stage heeft gelopen in Amerika en een 8 heeft gehaald voor haar scriptie. Cathy is ook trots dat zij alleen durft te reizen en ...lees verder "Deafblind Awareness Week: maak kennis met Cathy!"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Deafblind Awareness Week: maak kennis met Cathy!

Helen Keller Day, Dag van de Doofblinden: Marjolein vertelt over Doofblind zijn en identiteit

Op deze belangrijke dag vertelt onze voorzitter Marjolein over doofblind zijn en identiteit. Zoals Helen Keller zijn meerdere mensen voor haar een voorbeeld. Over 1 persoon in het bijzonder wil zij graag meer vertellen: Petra van den Bogert. Marjolein vertelt in haar moedertaal: “Ik heb meerdere icoons over doofblinde mensen wie ik ken maar deze ...lees verder "Helen Keller Day, Dag van de Doofblinden: Marjolein vertelt over Doofblind zijn en identiteit"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Helen Keller Day, Dag van de Doofblinden: Marjolein vertelt over Doofblind zijn en identiteit

Deafblind Awareness Week: maak kennis met Ekrem!

Van 24 - 30 juni is het International Deafblind Awareness Week. We vieren het leven en talenten van mensen met doofblindheid. We zetten deze week een aantal van onze vrijwilligers in het zonnetje. Vandaag stellen we graag Ekrem voor: Ekrem is 35 jaar en woont zelfstandig in Boxtel (Noord-Brabant). Hij is doofgeboren en ernstig slechtziend ...lees verder "Deafblind Awareness Week: maak kennis met Ekrem!"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Deafblind Awareness Week: maak kennis met Ekrem!

Deafblind Awareness Week: maak kennis met Mirella!

Van 24 - 30 juni is het International Deafblind Awareness Week. We vieren het leven en talenten van mensen met doofblindheid. We zetten deze week een aantal van onze vrijwilligers in het zonnetje. Vandaag stellen we graag Mirella voor: Wat is je naam, je leeftijd en waar woon je? Ik ben Mirella de Jong en ...lees verder "Deafblind Awareness Week: maak kennis met Mirella!"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Deafblind Awareness Week: maak kennis met Mirella!

Doofblinden Kamp gaat niet door

Sinds een paar weken weten we dat ons Doofblinden Kamp niet doorgaat komende zomer. Met veel enthousiasme werkten we de afgelopen maanden hard om het kamp door te laten gaan. We hadden er echt zin in! Want we willen graag een goed kamp organiseren dat leerzaam en fijn is voor iedereen. Zoals het kamp in ...lees verder "Doofblinden Kamp gaat niet door"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Doofblinden Kamp gaat niet door

Doofblinde artiesten december 2018 theater

In Touch Een bijzonder toneelstuk met professionele doofblinde en niet-gehandicapte acteurs samen op een podium. Dit spel is gebaseerd op de levensverhalen van echte mensen. U krijg een unieke kans om hierbij te ondervinden: Hoe leef jij in stilte en duisternis?

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Doofblinde artiesten december 2018 theater

Hoera! Nieuwtje van Doofblinden Kamp

Hoera! Het Doofblinden Kamp komt er weer aan ! Doofblinden Kamp 2019 LET OP: DAT IS IN 2019! Waar: Bij groepsaccommodatie Nieuw-Allardsoog in Bakkeveen. Voor doofblinde deelnemers:  Wanneer: Maandag 22 juli tot vrijdag 26 juli 2019. Noteer het in je agenda en deel deze data met je vrienden, kennissen en familie die betrokken zijn als ...lees verder "Hoera! Nieuwtje van Doofblinden Kamp"

Posted in DoofBlinden Kamp, Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Hoera! Nieuwtje van Doofblinden Kamp

World Federation of the Deafblind (WFDB) 2018

Verleden tijd hebben wij veel over World Federation of the Deafblind gehoord. In januari hebben Michel en Marjolein zich bij WFDB aangemeld. Op 22 juni tot 28 juni verblijven bij WFDB in Benidorm. Dat gaan we dagelijks een verschillende activiteiten van workshops en lezingen te volgen, ook met andere mensen uit hele wereld contact over ...lees verder "World Federation of the Deafblind (WFDB) 2018"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor World Federation of the Deafblind (WFDB) 2018

Donatie Zwem 4 daagse DB Kamp

Kom allen zwemmen bij de zwem4daagse bij zwembad “de Fakkel” in Ridderkerk! Zij steunen dit jaar DBCX voor het Doofblinden Kamp Mede dankzij het initiatief van de vader van één van onze bestuursleden van DBCX, heeft hij onze stichting en het DoofBlinden kamp onder de aandacht gebracht bij zwembad ‘De Fakkel’, en is ‘De Fakkel’ enthousiast ...lees verder "Donatie Zwem 4 daagse DB Kamp"

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Donatie Zwem 4 daagse DB Kamp
Accessibility