Spring naar inhoud

ERVARINGEN

Michel Tielbeke:

In 2010 bij Doofblinden Kamp in Seabeck in Amerika.

Voordat ik bij Doofblinden Kamp 2010 in Seabeck, Amerika kwam, leidde ik mijn eigen leven en had ik nog nooit contact met andere doofblinden gehad. Toen ik bij Doofblinden Kamp aankwam, vielen mijn ogen en mond helemaal open van verbazing en het verbaasde mij dat er zoveel doofblinden uit de hele wereld aanwezig waren. Ik leerde daar andere doofblinden en vrijwilligers kennen en ook hoe ze het daar als doofblinden en vrijwilligers beleven, dat was fantastisch! Ik was op dit moment nog als topsport zwemmer. Dat is een unieke kamp voor doofblinden en vrijwilligers om van elkaar te kunnen leren. Daar vond ik het echt stoer dat ik met andere doofblinden mee durfde om te gaan en had ook veel van hun geleerd over hoe ik met doofblinden kan omgaan. Dat ze als een doofblinde iets kunnen bereiken wat ze willen, zoals dingen of activiteiten gaan doen!

Wim Meijvogel:

In 2009 bij Doofblinden Kamp in Seabeck in Amerika.

Ik was een hele week bij de DB Kamp met veel activiteiten, zoals workshops wax (vet) in hand, creatief hoed maken, lezing, empowerment en sportief tandem. Ontwikkeling met communicatie daar was helemaal TOP. Veel met andere doofblinden en vrijwilligers gepraat. Dat was een onvergetelijke ervaring.

Marjolein Pruis:

In 2009 en 2010 bij Doofblinden Kamp in Seabeck in Amerika.

Wat mij erg inspireerde, toen ik daar was: Communicatie soepel, hele goede sfeer en veel power. Met veel lef meegedaan waar ik altijd had gedacht dat ik het niet kon, maar nu weet ik: dat kan ik wel! Onvergetelijk was dat ik met een luchtband op zee zat, en werd door een boot getrokken. Dat was echt KICKEN. Nooit geweten dat doofblinde mensen het wel kunnen!

Accessibility