Spring naar inhoud

Nieuw bestuurslid per 1 juli – Edwin Zijdenbos

Vanaf 1 juli hebben we een nieuw bestuurslid: Edwin Zijdenbos. Edwin komt ons versterken op het gebied van financiën. Hieronder stelt hij zich kort voor:

Wil je iets over jezelf vertellen?
Ik ben geboren (1966) en woonachtig in Vlaardingen. Mij zul je ook niet uit Vlaardingen zien vertrekken, het bevalt hier wel. 🙂 Ik ben gescheiden en heb een dochter van 25 die al samenwoont en een zoon van 24 die bijna naar het buitenland gaat. Ik ben werkzaam als financieel planner, verzorg een dagelijkse nieuwsbrief en heb een (fiscale) helpdesk. Oorspronkelijk werkte ik 40 uur, nu 28 uur. Ik heb teveel andere nuttige en leuke dingen te doen. Mijn hobby's zijn lezen, klokken en excel.

Klokken? Ja, ik verzamel, zoek, snuffel op rommelmarkten: een klok die achterstevoren loopt, een balletjes klok, groot, klein, wiskunde klok, etc. Maar ik knutsel geen klokken in elkaar. Het is eigenlijk meer verzamelen dan hobby, maar wel een leuke bezigheid, dus toch een hobby? 🙂

Wat voor werkzaamheden doe je bij DBCX?
Ik verricht ondersteunende taken op financieel gebied en werk aan een website in ontwikkeling. En verder wat op mijn pad komt.

Kende je DBCX al voordat je solliciteerde als vrijwilliger?
Nee, maar ik heb me zijdelings altijd al wel ingezet voor doofblinden.

Waarom wilde je graag bij DBCX werken?
Het is een superleuk team maar dat merkte ik pas achteraf. Ik wilde graag mijn steentje bijdragen, via DBCX, aan het welzijn van doofblinden. Dat is voor mij wel een drijfveer.

Hoe zie je de toekomst van DBCX?
Rooskleurig. Het bestuur heeft al mooie stappen gemaakt. Er is een missie en visie. Daar gaan we de komende jaren verder aan werken. En net als met een kleine rollende sneeuwbal die groter wordt, zal DBCX ook haar plekje innemen en resultaten boeken.

Heb je een levensmotto?
Samen sta je sterker.

Zijn er andere dingen die je nog graag wilt vertellen?
Ik zie dat we al op het maximale aantal tekens zitten. 😉 Ik zou zeggen volg DBCX en houd de website in de gaten!

Accessibility